Във всеки сезон на Игри на волята се вихрят не

...
Във всеки сезон на Игри на волята се вихрят не
Коментари Харесай

Любимка от Игри на волята вдига сватба

Във всеки сезон на " Игри на волята " се вихрят освен пристрастености на Арената, само че и на любовния фронт, където в никакъв случай не е скучно. В предпоследния сезон пристрастеностите сред участниците постоянно взимаха връх, а някои от тях се придвижиха и в действителния живот.

Eдна от най-атрактивните участнички - шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова, да вземем за пример, възнамерява женитба с приятеля си Венцислав Георгиев, който има оценки в същия спорт - мъжка категория. Двамата са сгодени от няколко месеца насам, а новината заяви русокосата фитнес моделка по време на тв изявление, показвайки огромен елмаз на ръката си.

 undefined

Близки до риалити двойката издават, че сватбената церемония ще е тази година, по-конкретно през есента, написа " Галерия ". А до предлагането се стигнало след дълга връзка. Двамата са отличен тандем и в персонален, и в професионален проект.

" Рали, този пръстен на ръката? ", това попита Мирослава блондинката по време на присъединяване й в " Черешката на тортата ", където си правеха компания някои от участниците в Игрите. Така стана ясно и, че половинката на Ралица й е предложил точно на рождения си ден. " Бяхме се събрали доста огромна компания и изненадващо ми предложи, аз въобще не чаках ", сподели тя.

Ралица споделила " да "  на фона на обичаната им ария, а дни по-късно тя сподели и " рецептата " за щастлива връзка: " На първо място поставям обич, пристрастеност, привличане и обвързаност. Химията е определяща за капацитета на една връзка. Подкрепата - за нас тя е в основата на връзките ни. Всеки има фантазии, цели и стремежи.

Заедно се борим за тях, до момента в който не станат действителност, без да си пречим, без да се ограничаваме и да отхвърляме желанието на другия! Приятелство - то прави връзката постоянна. Винаги споделяме един на различен, решаваме проблемите си дружно и се радваме на хубавите моменти, още веднъж дружно.

Постоянно имаме тематика на диалог и можем да разчитаме един на различен, във всеки един миг. Родени сме да побеждаваме и точно успеха ни събра. Спортът ни сплотява и няма нищо по-хубаво от това, да гледаме в една посока и да се развиваме в една сфера "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР