Във всеки офис има определени типажи хора, дори когато става

...
Във всеки офис има определени типажи хора, дори когато става
Коментари Харесай

Изборът ви на обяд в офиса разкрива какъв човек сте

Във всеки офис има избрани " типажи " хора, даже когато става дума за обяда на работното място – едни си носят ядене от у дома, други постоянно залагат на парче пица, а трети обичат да вървят в заведенията за хранене към работа, написа iWoman.bg. Ето какво издава за вас вашият обичан " работен " обяд.

Салата

Любителите на цялостните купи със зеленолистни са жадни за познания и са много честолюбиви. Тяхното старание нормално не остава неусетно. В работна среда са изцяло миролюбиви, заобикалят споровете и вършат взаимни отстъпки. Опитват се да се придържат към здравословно рутина, колкото и да е мъчно това начинание в офиса.

Сандвич или нещо друго бързо

Тези хора се отличават със успокоение и неизменност. Доста са издръжливи на напрежение, което им носи уважението на сътрудниците. На подобен човек може да се доверите за някой сложен план, тъй като не обича да губи времето и силата си. Възможно е обаче да не е задоволително открит и рядко да споделя своето същинско мнение.



Супа или друго готвено ядене

Тези хора ценят уюта и желаят да го основават и на работното място. Феновете на вкусните гозби постоянно реализират триумф, само че не постоянно им се удава да реализират поредно проектите си. В корпоративните връзки не са изключително непрекъснати, тъй като постоянно губят доста време, с цел да намерят " съвършеното " решение на даден проблем.

Храна от у дома

Тези хора са деликатни, тактични и не изключително доверчиви. Бързо построяват другарства, само че постоянно имат едно мислено. Процесът на конкуренция не е за тях, защото феновете на домашна храна не се стремят към кариера. Тяхната сфера е обвързвана най-вече с креативните качества.

Забравят да обядват

В работата им постоянно ги считат за самотници, рядко имат опцията да доближат върховете на професионалната стълбица. Често не преследват личните си ползи, мислейки повече за богатството на колектива.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР