Във всеки гардероб е добре да има поне два комплекта

...
Във всеки гардероб е добре да има поне два комплекта
Коментари Харесай

Как да изберем подходящото спортно облекло за детето?

Във всеки дрешник е добре да има най-малко два комплекта спортни облекла, а за детския те са напряко наложителни! Освен за спорт спортните екипи, клиновете и суитшъртите са комфортни за разходка, за игра, за пътешестване. Затова изборът на верните спортни облекла за малчуганите би трябвало да се прави деликатно. Тук споделяме с вас няколко критерия, които ще ви оказват помощ да извършите най-хубавата покупка, която да е освен отлична откъм качество, само че и да не разклаща бюджета ви.
Прочетете още
Безопасността

Основното предписание, когато избирате спортни облекла (а и изобщо дрехи) за детето си, е сигурността. Сигурно ще предизвикаме усмивка, само че сме длъжни да напомним - не купувайте за тренировки няколко размера по-голям спортен екип да вземем за пример, защото по-широките и дълги долнища или ръкави ще пречат на детето да се движи умерено. Желателно е панталоните и ръкавите да имат маншети, които да не разрешават плъзгането на дрехата нагоре-надолу по тялото по време на дейни игри. Маншетите пазят и от навлизане на леден въздух под дрехата. За предпочитане е те да са от мека материя, с цел да не предизвикват търкане. Също по този начин, ципове, копчета и всевъзможни дребни детайли е добре да са закрепени крепко, изключително когато облеклата са за по-малки дечица, и да са направени от материал, който не нервира кожата .

Всичко това ви е обезпечено при двете лични марки за детски облекла на Lidl - Lupilu за по-малките и Pepperts за по-големите девойки и момчета. Текстилните им оферти са сертифицирани от немския институт за качество Хоенщайн (Hohenstein). Прецизната система тества издръжливост и резистентност на материята, акуратност на размерите, сигурност на всички детайли на дрехата. Сертификатът, който се издава, е гаранция за неналичието на нездравословни субстанции, за сходство на обозначените размери и за опазване на физическите качества на дрехата след многократни изпирания, съобразени с напътствията на етикета. Институтът подсигурява също и “Нежност към кожата ” със специфичен спомагателен документ.

Материята

Да заложите на вярната материя на облеклата, които носите вие и вашето семейство, е от огромно значение. Тук е добре да се преценявате и със сезона и метеорологичните условия. През лятото изборът пада върху по-дишащите материи, които разрешават попиване на потта. Когато е студено, е добре да разполагате с нещо топло, което обаче да можете да свалите елементарно, когато температурата на тялото се увеличи. Тъй като по предписание децата имат сензитивна кожа , те се нуждаят от тъкани, които са меки и не крият риск за инфекции. За тениските най-хубавият избор е чистият памук. Дрехите на Lupilu и Pepperts, да вземем за пример, са създадени от стабилно отгледан биопамук, сертифициран по интернационалните стандарти.. Текстилът се отличава с високо качество, а цената е налична. Така да вземем за пример от 27.03. 2023 година в Lidl ще намерите стилни и комфортни (19.99 лева.) и (25.99 лева.) Pepperts за 3 типа спорт, както за, по този начин и за момчета. За по-малките пък от Lupilu ще има страхотни (14.99 лева.), (14.99 лева.), (19.99 лева.) и (14.99 лева.) за момчета, както и клинове,,, и (12.99 лева.) за девойки.

Д изайнът

Колкото и качествена и комфортна да е спортната дреха обаче, детето няма да я облече, в случай че не харесва цвета или дизайна. Така че би трябвало да обърнете особено внимание и на стила. Тук още веднъж двата марката на Lidl елементарно могат да ви завоюват с изчистени десени и настоящи принтове. Разнообразието от модели и цветове следва най-новите трендове. Нещо, в което можете да се уверите незабавно в най-близкия магазин на комерсиалната верига.       
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР