Във времето, в което цяла България събира пари за бедстващите

...
Във времето, в което цяла България събира пари за бедстващите
Коментари Харесай

Какви сме идиоти! Храним БФС вместо помощи за Карловско

Във времето, в което цяла България събира пари за бедстващите в Карловско, а в Пловдив търсим и пари за стадионите, почитателите на Локо и Ботев подариха 25 бона на " тунеядците " в БФС. Това е сметката от задушевната вечеря на " Лаута " в събота (3 септември).

Не съм юрист или следовател да кажа кой е отговорен за ексцесиите. Финансовият резултат обаче е безспорен. Дебитната сметка на футболната централа набъбна. Време е да кажем " баста " на тези служители. " Обидни и нецензурни изрази "? Тези неща се потвърждават единствено в съда. Ако кажеш на някого, че е друг, било то полово или образно, той може да не ти се обиди. Ако това е реалност, за какво да се наскърбява.

Затова и предлагам да престанем с това безсистемно дотиране на БФС. Хей, хора, тези 25 300 лв. за съвсем 200 седалки за Колежа и към 300 за " Лаута ". Нямаме потребност от този конфронтация на футболен принцип. Защо? Ами най-малкото тъй като и Локо, и Ботев са един дол дренки - два доста слаби тима, които нямат построен жанр.

Скоро можем да имаме и мачове на нови игрища. Май е време да забраним гостуващи агитки. Обидно е да има над 2-3 хиляди незаети седалки поради буферни зони. Феновете на Локо да си гледат своите на " Лаута ", а тези на Ботев - на Колежа. Докато главите на някои уврат.

Това е!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР