Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса медицински

...
Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса медицински
Коментари Харесай

Дерматолози от ВМА преглеждат безплатно за псориазис

Във връзка със Световния ден за битка с псориазиса медицински експерти от Военномедицинска академия (ВМА) провеждат безвъзмездни профилактични прегледи.

Консултациите ще се проведат от 29 октомври 2019 година, от 09:00 до 12:00 часа, в кабинет 218, намиращ се на етаж втория в поликлиниката на ВМА. За задачата е належащо авансово записване на телефони 02/ 92 25 002 и 02/ 92 26 181, сред 08.00 и 14.00 часа.

Не се изисква направление от персоналния доктор, оповестиха от ВМА.

В рамките на акцията пациентите ще имат опция да се срещнат с всички модерни способи за лекуване на болестта, прилагани в клиниката, която е народен център за битка с псориазиса.

Причините за появяването на болестта са разнообразни, като основополагащ е методът на живот. Най-често псориазисът се развива в резултат на прочувствен стрес, само че от време на време и след използването на някои лекарства.

Дерматолозите акцентират, че болестта протича самостоятелно, нормално има епизоди на обостряне. Трябва да се знае, че с изключение на кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и рекомендацията им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси профилирана здравна помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР