Във връзка със статията на агенция BulNews за новите плочки,

...
Във връзка със статията на агенция BulNews за новите плочки,
Коментари Харесай

Производителят на плочките за Пробива: Петната по нашите продукти с времето ще изчезнат

Във връзка със публикацията на организация BulNews за новите плочки, сложени след рамонта на пешеходната зона на Враца, от „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД, които са производител на бетонните плочи, в медията ни бе получено писмо с искане на право на отговор.
Публикуваме текста без редакторска интервенция:
"ОТГОВОР
от „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД
На 03.01.2019 година в 8:40 часа на следния интернет адрес https://www.bulnews.bg/article/341113 в раздел „ Събития “ е оповестена публикация със заглавие „ Скандал като за оставка! Плочките за дълго чакания ремонт на пешеходната зона на Враца са менте, поръчител за качеството им е Калин Каменов /снимки/ “. Посоченият интернет адрес се управлява от уеб страницата „ BulNews, всички вести на едно място “.
Въпреки че в посочената публикация не се цитира категорично „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД като снабдител на така наречените бетонни плочи „ менте “, то от изложените в публикацията условия и изтъкване на мястото и осъществените СМР - „ ремонт на пешеходната зона на Враца “, излиза наяве, че рецензиите в публикацията са отправени към артикули с марката Земелрок, създадени от „ Земелрок Щайн Унд Дизейн “ ЕООД, а точно: бетонови произведения с дебелина 8 см и мита повърхнина, доставяни на обект „ Централна пешеходна зона - град Враца “.
Продуктите Земелрок са с извънредно високо качество и изявления и изявления като горепосочената са голословни и безпочвени. Видно от качените в горецитирания линк фотоси поставените бетонови плочи (включително тези в жълт цвят) са с ненарушена целокупност в чудесно функционално положение, заради което и не би могло да се приказва за „ недостатъци “ и „ коренна смяна на външния тип “, както и за „ незадоволително качество “ и „ искрено менте “ или за „ компрометирана настилка “, както се сочи в горецитираната публикация.
Светлите петна или шламове, които се образуват върху бетоновите артикули са механически неизбежни заради влаганите естествени първични материали и са друго изразени според от атмосферните условия и метода на полагане. Тези изсолявания не въздействат върху физико-механичните характерности на продуктите. Въпреки че качеството на продуктите на Semmelrock Stein + Design не се понижава от съществуване на варовикови изсолявания, само че за опазване на визията на настаните площи, Земелрок Щайн Унд Дизайн ЕООД взема нужните ограничения. За повишение на устойчивостта към изсоляване компанията Земелрок употребява добавка за по-добра гъвкавост на бетона, което прави бетоновите произведения по-плътни и с ниска абсорбация на вода, както и подобаващ температурно- влажностен режим при зреене на продуктите. При потребление на подобаващ подробност на полагане тези ограничения оказват помощ за минимизиране на варовиковите изсолявания. С течение на времето тези изсолявания изчезват. При предпочитание те могат да бъдат почистени с подобаващи препарати.
С оглед на гореизложеното BulNews е изходило при правене на публикацията от субективни аргументи, свързани с персони в общинската администрация, само че не и от справедливи такива - като фактически не дава отговор на действителните правни и в действителност условия. „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД предлага единствено качествени и изпитани артикули, има нужните документи и проби за продуктите си и откровено се надяваме, че медията/интернет страницата Ви BulNews съблюдава етичните правила на българските медии, и сходни неточни материали ще останат казус и няма да бъдат оповестени отсега нататък. „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД е благонадежден и правилен сътрудник в българската и интернационална бизнес среда и продуктите му се употребяват с положително име, качество и непоклатимост, като сдружението има намерение да резервира това и в бъдеще!
С почитание Екипът на „ Земелрок Щайн Унд Дизайн “ ЕООД "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР