Във връзка със жестокото убийство на журналиста Виктория Маринова, което

...
Във връзка със жестокото убийство на журналиста Виктория Маринова, което
Коментари Харесай

Може ли видеонаблюдението в Русе да помогне за хващането на убиеца на Виктория?

Във връзка със жестокото ликвидиране на журналиста Виктория Маринова, което разбуни духовете освен в рамките на страната ни, само че и отвън нея, екипът на насочи питане до ОД МВР-Русе по какъв начин стоят нещата с видеонаблюдението в дунавския град.
Община Русе стартира създаване на система за видеонаблюдение през 2004 година Първите камери са сложени за защита на административните здания на общината, като е основан център за видеонаблюдение, към който годишно се включват нови обекти според от потребностите и финансовите благоприятни условия, заяви сътрудник на от града.
Инфраструктурните планове, изпълнявани на територията на град Русе също подкрепят разширението на системата за видеонаблюдение и все още общият брой инсталирани камери е 300.
Центърът за видеонаблюдение е с денонощен режим на работа, а информацията е налична и за ОД МВР-Русе.
В последниия час се появи информация на " Нова телевизия ", че запис от охранителни камери демонстрира по какъв начин мъж бяга от мястото, на което бе убита телевизионната водеща Виктория Маринова. Това заяви Свилен Максимов, който е някогашен мъж на Маринова, е последният човек, приказвал с нея. На едно от видеата се вижда фигура на мъж, който бяга от мястото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР