Във връзка с високата степен на несигурност за туристическия бизнес,

...
Във връзка с високата степен на несигурност за туристическия бизнес,
Коментари Харесай

Националният борд по туризъм подкрепя заведенията

" Във връзка с високата степен на неустановеност за туристическия бизнес, Националният Борд по Туризъм показва цялостна съпричастност към терзанията и усложненията на нашите сътрудници от ресторантьорския отрасъл - Българската Асоциация на Заведенията и Сдружението на Заведенията в България ". Това се споделя в декларация на Националния ръб по туризъм.

От организацията акцентират, че неналичието на предсказуемост основава напрежение в професионален и персонален проект. От организацията акцентират потребността от съответни задължения за избавяне на бизнеса. Според тях плануваните до момента ограничения са по-голямата си част обществени и не изключително разумни и ефикасни, вследствие на което нито " отворените " действия от туристическия бранш работят обикновено, нито " затворените " биват съответно обезщетени.

От Националния ръб по туризъм акцентират, че е време за формулиране на нов антикризисен проект с ясни финансово-икономически параметри, ориентирани непосредствено към вложителите и бизнесмените.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР