Във връзка с усложнената епидемична обстановка проверителите на „Софийска вода“

...
Във връзка с усложнената епидемична обстановка проверителите на „Софийска вода“
Коментари Харесай

„Софийска вода“ преминава към самоотчети на индивидуалните водомери

Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура проверителите на „ Софийска вода “ ще записват данните от самостоятелните водомери без да откриват физически контакт с клиентите.

Дружеството разчита на потребителите за подаване на самоотчет с оглед взаимната сигурност и здраве.

Припомняме, че има редица способи за елементарно и бързо подаване на самоотчет:
- Безплатно позвъняване на телефон 0800 121 21
- Чрез потребителски профил на уеб страницата на „ Софийска вода “
- Чрез писмената форма за задаване на въпроси на уеб страницата на „ Софийска вода “
- Алтернатива остава и необятно възприетата процедура посредством записка, съдържаща данните от водомерите, залепена на видно място на вратата

При неспособност за осъществяване на доклад на самостоятелните водомери ще бъде начислена автоматизирано планирана сметка, учредена на предишна консумация, която ще бъде поправена при нужда със идващото действително засичане на водомерите.
Приходните водомери ще продължат да се регистрират без смяна.

Временно няма да работят с клиенти и двата Центъра за обслужване на клиенти – този в МегаМол в ж.к. „ Люлин “ и в постройката на НАГ. Целта е да се понижат оптимално рисковете за здравето на чиновниците посредством опция за гъвкаво работно време в останалите два центъра.

Работното време на другите два центъра е следното:

ж.к. „ Младост “ 4, Бизнес парк – от понеделник до петък, от 08:00 до 17:00 часа, с спиране от 12:30 ч. до 13:00 ч. и от 15:00 ч. до 15:30 ч. за стерилизация на помещението.
ЦУМ – от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 часа, с спиране от 12:30 ч. до 13:00 ч. и от 15:00 ч. до 15:30 ч. за стерилизация на помещението.

За „ Софийска вода “, част от Веолия, приоритет е здравето и сигурността на клиентите и на чиновниците й. Това постанова метаморфоза на работата, само че при първа опция цялостният потенциал на услуги ще бъде възобновен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР