Във връзка с Решение № 1475 от 14.12.2017 г. на

...
Във връзка с Решение № 1475 от 14.12.2017 г. на
Коментари Харесай

Ръководството на групата ЧЕЗ в България отхвърли твърдения на КЗК за нарушения на закона за защита на конкуренцията


Във връзка с Решение № 1475 от 14.12.2017 година на Комисията за защита на конкуренцията, по отношение на твърдяни нарушавания на „ ЧЕЗ Електро България “ АД и „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД на Закона за защита на конкуренцията, следва Решението да бъде получено по надлежния ред. Ръководствата на двете сдружения ще се срещнат детайлно с неговото наличие и ще го проучват. Това декларира управлението на групата ЧЕЗ в България в изказване, публикувано до медиите.

От енергийната компания акцентират постановеното в Решението на Комисия за защита на конкуренцията, че „ ЧЕЗ България “ ЕАД, „ ЧЕЗ Трейд “ ЕАД и ЧЕЗ а.с. не са направили нарушавания на закона за защита на конкуренцията.

" Заявяваме, че „ ЧЕЗ Електро България “ АД и „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД също извършват своята активност в сходство с всички условия на българското и европейското законодателство и отхвърляме изказванията за осъществени нарушавания на закона за защита на конкуренцията ", е посочено в изказването.

Ръководството на Групата ЧЕЗ в България ще предприеме всички планувани в Закона дейности, с цел да бъдат предпазени ползите на сдруженията, на техните клиенти, акционери и чиновници, се акцентира в позицията.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР