Във връзка с разпространена от БНТ информация за започнала проверка

...
Във връзка с разпространена от БНТ информация за започнала проверка
Коментари Харесай

Кметът на Поморие проговори за нахлуването на полицията в общината

Във връзка с публикувана от Българска национална телевизия информация за почнала инспекция в Община Поморие, обвързвана със реконструкцията на рибарското пристанище, от пресцентъра на локалната администрация оповестиха следното:

" Днес, в 10,30 ч., служители на реда от две патрулни коли, съпроводени от поемни лица, влязоха в постройката на Община Поморие за среща с кмета Иван Алексиев. Униформените оповестиха за формирано досъдебно произвеждане в Окръжна прокуратура Бургас, във връзка план „ Реконструкция и рационализация на рибарско пристанище Поморие – II стадий “. Целта на визитата е осъществяване на инспекция и изземване на документи, с разрешението на съда.

„ Община Поморие предстои на непрекъснати инспекции от страна на всички институции. Ще продължим да оказваме цялостно подпомагане на контролните органи, по този начин както сме го правили и до момента. Нямаме никакви терзания за законността на дейностите си и ще бъдат предоставени всички нужни документи “, разяснява кметът Иван Алексиев.

Към момента, към 11.30 часа, кметът е в постройката на Община Поморие и организира постоянните си оперативки с кметове на обитаеми места и шефове на дирекции. "

Вторият стадий от реконструкцията и модернизацията на рибарското пристанище в Поморие, което се трансформира в един от новите знаци на града, завърши сполучливо предходната година. Бяха построени огромно хале за ремонт на морски съдове, два стационарни крана за извеждани на лодки, два понтона, видеонаблюдение, банзиностанция и мощен елемент, който да зарежда приставището при проблеми с електрозахранването. Рибната борса бе оборудвана със система за заледяване на улова.

Процедурата за избиране на реализатор бе обжалвани от изгубили участници, което блокира за повече от година стартирането на втория стадий. Не е изключено точно те да са подали сигнала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР