Във връзка с публикация във социалните мрежи на „Страница на

...
Във връзка с публикация във социалните мрежи на „Страница на
Коментари Харесай

УМБАЛ „Св. Георги” се разграничи от апела на медици във ФБ

Във връзка с обява във обществените мрежи на „ Страница на Клиника по лъчелечение на УМБАЛ „ Свети Георги”, изразяваща мнение за обстановката с епидемиологичното разпространяване на COVID-19, управлението на лечебното заведение прави следните разяснения:

Изразеното мнение не е представително, не съставлява и не отразява позицията на личния състав на Клиниката по лъчелечение и лечебното заведение, нито на управлението на същото.

УМБАЛ „ Свети Георги” има публична електронна страница и страница във Facebook, посредством която уведомява пациентите и обществеността за значимите обстоятелства и условия от активността на лечебното заведение.

Болницата е държавна, със структуроопределяща роля в националната здравна система, и като такава прецизно следва всички инструкции и актове на Министерството на здравеопазването, касаещи противоепидемичните ограничения и лекуването на пациентите. Персоналът на лечебното заведение е предан на осъществяването на своята най-важна задача - грижата за живота и здравето на пациентите. Въпреки усложненията, организацията на лечебната активност е съхранена, като всички заболели получават своевременна и съответна терапия. Болничното управление не желае името на лечебното заведение да бъде употребявано с предизборна или политическа цел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР