Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания

...
Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания
Коментари Харесай

Аванта: ЕНЕРГО-ПРО няма да спира тока за неплатени сметки по празниците

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания в Североизточна България е осигурила 62 дежурни екипа, които ще работят в случаи на повреди по електроразпределителната мрежа, оповестиха от ЕНЕРГО-ПРО.

Дежурните екипи ще бъдат в подготвеност за своевременна реакция за премахване на зародили повреди по електрическите уреди при вероятно утежняване на метеорологичните условия. При рискови обстановки се поддържа непрекъсната връзка сред мобилните екипи и центровете за ръководство на мрежата. Обезпечена е високопроходима техника и уместно съоръжение за работа по оборудванията в зимни условия.

При нужда компанията взима решение за прегрупиране и пренасочване на спомагателни екипи в региони с нараснала аварийност.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметки те си за употребявана електрическа енергия в период, могат да го създадат на физически каси на ЕНЕРГО-ПРО до 15 часа на 31 декември, на касите на Български пощи, множеството от които ще са отворени до обед в последния ден на годината, или посредством останалите оповестени на уеб страницата на компанията способи на заплащане: https://energo-pro.bg/bg/reguliran-pazar/bitovi-klienti/
nachini-na-plashtane.

Преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни, прецизират от компанията.

За спокойствието на клиентите директно преди и по време на идните коледни и новогодишни празници (в интервала 23 декември 2021 година - 3 януари 2022 година включително) няма да бъде преустановявано електрозахранването на тези, които не са заплатили в период сметката си за електрическа енергия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР