Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул.

...
Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул.
Коментари Харесай

Въвеждат временна промяна в движението по бул. Левски

Във връзка с идни строително-монтажни работи при кръстовището на бул. "Васил Левски " с ул. "Прилеп " се планува цялостно затваряне на ул. "Прилеп " в зоната на кръстовището с бул. "Васил Левски ", оповестиха от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

Временната организация на придвижване ще бъде въведена на 10-ти декември (понеделник) и ще продължи до привършване на строително-монтажните действия. Ще бъде осъществен пробив на ул. "Кестен " към бул. "Цар Освободител ", по този начин ще бъде обезпечен обходен маршрут за бул. "Цар Освободител ". Движещите се по бул. "Васил Левски " от базар "Левски " в посока ХЕИ и бул. "Христо Смирненски ", ще бъдат отклонени по ул. "Роза " и ул. "Брегалница ". За връзка с бул. "Цар Освободител " обходът ще се реализира по ул. "Отец Паисий ".

От понеделник се вкарват и маршрутни промени за автобусни линии номер 10, 12 и 23, в сектора на ул. "Прилеп " - от кръстовището с бул. "Левски ", оповестиха от "Градски превоз ". От жп гарата и Аспарухово, след спирки "Янко Михайлов " и "Проектантска ", рейсовете ще се движат по бул. "Цар Освободител ". На кръстовището с бул. "Хр. Смирненски " ще завиват надясно и ще се включват по одобрените направления. Няма да се обслужва спирка "ВиК ", ще се обслужват спирки "Струга " и "Победа ".

Автобусна линия 12 от "Бриз " в посока "Аспарухово ", след спирка "Военна болница ", ще завива наляво по ул. "Подвис " и ще обслужа спирки "Зеленика ", "Спартак ", след което ще се включва по маршрута си. За интервала на ремонтните действия по линията няма да се обслужват спирки "Подвис ", "Вятърна мелница ", "ВиК "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР