Във връзка с предприетите противоепидемични мерки и намаляване на възможностите

...
Във връзка с предприетите противоепидемични мерки и намаляване на възможностите
Коментари Харесай

БДЖ предприема допълнителни мерки за ограничаване на безпричинните пътувания през празничните дни

Във връзка с подхванатите противоепидемични ограничения и понижаване на опциите за безпричинни пътувания, БДЖ ще ограничи придвижването на влаковете в страната.

За тази цел през интервала от 17-и до 20-и април в това число няма да се движат общо 39 влака, които пътуват по разнообразни посоки на територията на страната.

Всички останали влакове, които ще се движат по своите направления, ще могат да се употребяват от клиентите на БДЖ единствено в съществени и възелни гари. Останалите гари и спирки по маршрута на тези влакове няма да се обслужват от чиновници на БДЖ и няма да се реализира продажба на билети в тях. Тези гари ще бъдат само последна точка на пътешестване, като няма да бъде допустимо реализиране на начало на пътуването от тях.

Предварителната продажба на билети от билетни каси и онлайн продажбата на билети няма да се реализира за празничните дни от 17-и до 20-и април.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от формалната страница на сдружението (www.bdz.bg) и на националния информативен телефон 0700 10 200.

Пълният лист на анулираните влакове е оповестен на следния линк: https://www.bdz.bg/bg/a/bdzh-predpriema-doplnitelni-merki-za-ogranichavane-na-bezprichinnite-ptuvaniya-prez-perioda-na-praznichnite-dni-za-velikden
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР