Във връзка с постъпили множество сигнали от граждани за комроментирана

...
Във връзка с постъпили множество сигнали от граждани за комроментирана
Коментари Харесай

Въпреки риск от наказание, кметът на Елин Пелин ремонтира държавен път

Във връзка с постъпили голям брой сигнали от жители за комроментирана пътна настилка, рискова за всички преминаващи в доста претрупан сектор, както и след редица подадени сигнали до АПИ, предприе незабавни ограничения, отвън своята пълномощия, за запълване на част от дупките на изхода на гр. Елин Пелин, за което кметът ще понесе отговорност. Имаме информация, че не е заплащано от страна на страната на компаниите за ремонт от м. януари насам и по тази причина няма по какъв начин да се правят сходни действия. Ремонтът и краткотрайното обезопасяване на пътя се прави от чиновници и техника на Оперативна програма " БКД - Елин Пелин " в региона пред бившето дружество " Булгарцвет ".

Надяваме се Агенция " Пътна инфраструктура " да предприеме ограничения за главен ремонт на пътя от гр. Елин Пелин до с. Нови хан, както и на правата с. Нови хан - автомагистрала " Тракия ", които са част от републиканската пътна мрежа, преди настъпването на зимата. Опасността за пътуващите и положението на транспортните средства не кореспондират с налозите, които постъпват в страната. Община Елин Пелин упорства за финансова децентрализация и е подготвена да поеме под свое ръководство най-тежките структури - ВиК и пътната мрежа, с които очевидно страната не се оправя.
 Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов отличен с наградата “Кмет на жителите ” Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов отличен с наградата “Кмет на жителите ”
Церемонията по награждаване “Кмет на годината ” 2021 се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на 15 октомвр...

Хората в Елин Пелин настояват пред, че в рисковия сектор нееднократно са пукали гумите на персоналните си коли, което ги слага в риск от пътнотранспортно произшествие. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР