Във връзка с организирането на хип-хоп фестивала на Морска гара

...
Във връзка с организирането на хип-хоп фестивала на Морска гара
Коментари Харесай

Без коли край Вълнолома утре, не гледайте от там хип-хоп фестивала във Варна

Във връзка с организирането на хип-хоп фестивала на Морска гара във Варна от 6.00 ч. на 15 юли (събота) до привършване на мероприятието - към 2.00 ч. на 16 юли (неделя) ще бъде прекратено придвижването на коли по ул. " Вълноломна “.

Мерките по застраховане на публичния ред по време на мероприятието ще бъдат обезпечени от ОД на Министерство на вътрешните работи и бранш „ Общинска полиция “, написа.

В региона и на свободната зона ще има засилено полицейско наличие, ще бъдат обособени контролно-пропусквателен пункт на вход-изходите, оповестяват от отдел „ Опазване на публичния ред “ към Община Варна.

Обръща се внимание на жителите и гостите на града да не се употребява брегозащитното оборудване вълнолом за място, от което да се следи музикалното събитие, което е със свободен достъп.

Призовават се всички да бъдат деликатни във връзка с персоналното си имущество, да не носят в себе си предмети, които да бъдат квалифицирани като рискови и/или потреблението им да докара до пострадване. Придружителите на малолетни лица да реализират нужния надзор над тях. При подозрения за противообществени и/или незаконни прояви да алармират на най-близко стоящия полицейски чиновник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР