Във връзка с обилните снеговалежи в Гърция, движението на моторни

...
Във връзка с обилните снеговалежи в Гърция, движението на моторни
Коментари Харесай

Очакват ново влошаването на времето в Гърция, няма сигнали за българи в беда


Във връзка с изобилните снеговалежи в Гърция, придвижването на моторни транспортни средства е затруднено в обособени сектори в окръзите Драма, Родопи, Флорина, Пелас и Арта на област Западна Македония и Тракия, Арголида, Аркадия в област Пелопонес, Етолия и Ахея в област Ахарне, Евия, Фтиотида, Евритания в Централна Гърция, Кардица и Магнисия в област Тесалия.

В региона на столицата обстановката е под надзор като се изключи затворени сектори на ул. „ Пендели “ в посока Неа Макри.

Поради неприятни метеорологични условия, все още, са затворени пристанищата в Рафина и Лаврио, а един транспортен съд от пристанище Пирея до Цикладите е анулиран. За някои по-малки пристанища автобусите се реализират след решение на капитана на плавателния съд.

Към момента остават затворени периферни пътища, като главните пътни артерии може да се смятат за обикновено проходими в зимни условия.

Посолството на Република България в Атина осведоми, че все още не са постъпвали сигнали от наши сънародници за зародили проблеми по отношение на пътната конюнктура, оповестиха от Министерство на външните работи.

Очакванията на метеоролозите са за ново утежняване на времето по-късно през днешния ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР