Във връзка с началото на учебната година заместник-кметът по обществен

...
Във връзка с началото на учебната година заместник-кметът по обществен
Коментари Харесай

Общината измисли как да въдвори ред около училищата в Пловдив

Във връзка с началото на образователната година заместник-кметът по публичен ред и сигурност в община Пловдив Йордан Ставрев организира взаимна среща с представители на частни охранителни компании, районните полицейски ръководства, общинска защита и общинска полиция за противопоставяне на противообществени прояви в образователните заведения.
„ Когато се виждат подобен вид прояви в границите на образователните заведения, охранителите и чиновниците ще подават сигнали в оперативните дежурни елементи на районните ръководства, на което ще има бърза реакция за разрешаване на другите случаи. Предимно хулигантски прояви, разпространяване на опиати, сигурност на придвижването към учебните заведения “, споделя Ставрев.
Той добави още, че сега към момента разисква по какъв метод ще осъществят координацията всички тези структури.
Превенцията, която ще реализираме, ще е през образователния развой денем, сподели още зам.-кметът.
„ Ние ще работим главно с оперативните дежурни елементи на нашите районни ръководства. Затова ще дадем директни телефони, а не да минава през 112. Ако при даден охранител възникне проблем, някаква рискова обстановка, при която се постанова незабавна интервенция, незабавно да звънне и да имаме бърза реакция. Идеята е взаимоотношението “, разяснява участник в срещата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР