Във връзка с извършен грабеж на 06.04.2021 г. в дома

...
Във връзка с извършен грабеж на 06.04.2021 г. в дома
Коментари Харесай

2 години затвор за рецидивист, нападнал и ограбил баба във Враца

Във връзка с осъществен обир на 06.04.2021 година в дома на 72-годишна жителка на Враца и последвалите незабавни дейности по следствието от страна на РУ-МВР-Враца под управлението на Районна прокуратура-Враца бе открит и арестуван С. М. И. от Борован.
Срещу лицето е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 198 алинея 3 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. С. И. лишил мобилен телефон и сумата от 500 лв.. Заварен на мястото на престъплението от старата жена, той използвал мощ по отношение на нея, като я блъснал в гърба и съборил на пода.
На 10.04.2021 година, Районен съд-Враца е почел настояването на Районна прокуратура-Враца за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. Същият е осъждан 11 пъти като малолетен и има неприятни характеристични данни.
Днес, 23.09.2021 година Районна прокуратура-Враца реализира неоправдателна присъда по импортирания обвинителен акт против С. М. И. като Районен съд-Враца го призна за отговорен и постанови присъда, с която му постанова наказване „ Лишаване от независимост “ в размер на 2 години при първичен „ непоколебим “ режим.
Присъдата не е дефинитивна, а предстои на обжалване пред Окръжен съд-Враца.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР