Във връзка с извънредното положение обявено в България заради ситуацията

...
Във връзка с извънредното положение обявено в България заради ситуацията
Коментари Харесай

Срокът на сметките за февруари към Топлофикация е до 15 април

Във връзка с изключителното състояние оповестено в България поради обстановката с ковид , „ Топлофикация София “ прави спомагателни промени, които засягат обслужването на клиентите. Това сподели в предаването „ Топлофикация на фокус “ на Радио „ Фокус “, представителят на сдружението Елизабет Павлова.
„ Към момента само може да обслужваме клиенти в осведомителния център в кв. „ Борово “ на ул. „ Ястребец “ № 23, осведомителния център там работи до 17:00 ч., а касата, която е в центъра работи до 18:30 ч. Остава опцията за цифрова връзка, посредством Facebook, през мейлите, които сме показали на нашия уебсайт, и несъмнено, остава телекомуникационния телефон – 0 700 11 111 “, посочи Павлова.
Говорителят на сдружението заяви още, че сметките за месец февруари са към този момент подготвени, като почти 80% от потребителите имат сметки до 150 лева, а едвам 1,5% имат сметки над 300 лева. Това са най-вече притежатели на по-големи жилища, добави Елизабет Павлова.
„ Бих желала да припомня на нашите клиенти, че в случай че платят до 30 март сметката си за месец февруари ще получат комерсиална отстъпка от 3%. По принцип срокът за заплащане на сметките за месец февруари е до 15 април, само че също по този начин желая да припомня, че върху прогнозните сметки за топлинна сила Дружеството не начислява лихви “.
„ Топлофикация София “ има сметки в 6 от най-популярните и най-често употребяваните банки, също по този начин т платформата E-pay и касите на Easypay. Говорителят на сдружението, увери, че всички спешни екипи са в подготвеност да реагират при положение на повреда.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР