Във връзка с извънредната епидемична обстановка, свързана с COVID-19, и

...
Във връзка с извънредната епидемична обстановка, свързана с COVID-19, и
Коментари Харесай

„ВиК“ – Враца работи с намален капацитет по време на извънредната епидемична обстановка

Във връзка с изключителната епидемиологична конюнктура, обвързвана с COVID-19, и на съображение Заповед №РД-01-675/25.11.2020г. и Заповед №РД-01-677/25.11.2020г. на министъра на опазването на здравето Ви уведомяваме, че „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца ще работи с понижен потенциал в интервала на изключителната епидемиологична конюнктура.
Преустановява се приемът на жители в административната постройка на сдружението във Враца, ул.„ Александър Стамболийски “ № 2, като се изключи Приемния център за работа с клиенти, ситуиран на същия адрес. До гишетата ще бъдат допускани единствено клиенти, които носят наложителните персонални защитни средства.
Считано от 01.12.2020г., се прекратява отчитането на място на показанията на самостоятелните водомери. При неспособност за самоотчитане, потребеното количество вода ще се дефинира според Общите условия за даване на ВиК услуги на сдружението - въз основата на средномесечния разход от предходните два доклада. След физическо отчитане на показанията на водомерите, количеството вода ще се изравнява в сходство с действително потребленото. При вписване на разлика ще създадем промяна на съответните заплащания.
С цел ограничение на разпространяването на COVID-19 Ви предлагаме да употребявате следните благоприятни условия за отдалечено обслужване:
Самоотчитане
- показания може да подадете употребявайки една от формите за контакт със съответния експлоатационен регион (email или тел.) от уеб страницата на ВиК Враца - Обаждания се одобряват всеки работен ден от 8 до17 ч.
- Като поставите бележки с данните от водомерите на видно и общодостъпно място в парцела.
- Информация за потреблението може да бъде съобщавана и от домоуправителите на постройките в режим на етажна благосъстоятелност на посочените нагоре форми за контакт.
Датата на отчитане може да видите в графика за отчитане, който е наличен в раздел „ За клиента “, подраздел „ Графици за отчитане на водомерите “ на уеб страницата ни -.
Проверка на сметки може да извършите на следния адрес.
Информация за отдалечено заплащане на сметки е налична на следния адрес: https://vik-vratza.eu/za-klienta/nachini-i-mesta-za-plastane/.
Въпроси, тъжби, писмени запитвания и недоволства, може да изпращате посредством Формата за контакт на уеб страницата на сдружението на следния адрес -, на email: или посредством писмени запитвания до сдружението на адрес: Враца, 3000, ул. „ Александър Стамболийски “ № 2.
Информация за планиране, координиране на капиталови планове и присъединение към ВиК мрежата може да получите като изпратите питане на или като се обадите на тел. 092/66 98 18. Запитвания, отправени по телефона, се одобряват всеки работен ден от 8 до 17 часа.
Обща информация може да получите на:
, тел. 092/669810.
Информация за повреди и планови ремонтни действия може да получите на адрес:
.
За да подадете сигнал за щета, използвайте Формата за контакт от уеб страницата на сдружението или се обадете на тел. 0889 316 774, 092/661119.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР