Във връзка с изпратени сигнали от граждани до политическата сила,

...
Във връзка с изпратени сигнали от граждани до политическата сила,
Коментари Харесай

„Възраждане“ внесе предложение за извънредна сесия на Столичен общински съвет

Във връзка с изпратени сигнали от жители до политическата мощ, в които се оповестява за набези над деца от страна на мигранти, „ Възраждане “ изиска Столичният общински съвет да се събере изключително.

Искането е импортирано още в петък, като в него общинските съветници показват, че желаят това по отношение на обезпечаването на сигурност на жителите и гостите на града, оповестиха от пресцентъра на партията. В него те оферират на съвещанието да бъдат поканени и изслушани министърът на вътрешните работи, началникът на Столична дирекция на вътрешните работи, кметът на Столична община и шефът на Дирекция „ Сигурност “, както и други лица, които се смята, че имат отношение към опазването на реда и сигурността в София.

„ Възраждане “ предлага съвещанието да е с дневен ред от две точки, в първата от които е чуване на гореспоменатите лица, а втората да е за други значими и незабавни проблеми. 

След „ Възраждане “ и други две политически партии с посланичество в Столичния общински съвет се оповестиха за привикване на изключителна сесия – ГЕРБ и Има Такъв Народ, макар че първите вземат участие в ръководството, което вкарва мигранти в страната все още по по този начин наречения Дъблински правилник, а България е една от дребното страни, която го съблюдава. Припомняме, че регламентът изтича в края на март 2024 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР