Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на

...
Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на
Коментари Харесай

Заедно за едно ново начало e мотото на коледна инициатива

Във връзка с осъществяване на общинската политика в региона на наркоманиите и привършване на годишната акция "Имаш ли цел, ще намериш пътя! ", Общински съвет по наркотични субстанции /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, провеждат коледно мероприятие под надпис: "Заедно за едно ново начало ".

Мероприятието ще се състои на следващия ден от 10.00 ч. в базата на Общински детски комплекс /ОДК/ - Пловдив. Участници ще бъдат представители - шеф, педагогичен консултант, класен началник и възпитаници от пловдивските учебни заведения, прогимназиален и гимназиален курс, както и доброволци към ПИЦ - Пловдив, представители на юношески организации и доброволчески структури от града.

Като привършване на годишната акция, извършена от общинската конструкция, ще бъдат връчени награди на учебните управляващи от пловдивските учебни заведения, с най-вече доброволци към ОСНВ с ПИЦ - Пловдив, тези, показали систематична интензивност в другите действия и мероприятия, проведени от ОСНВ - Пловдив през 2017 година, както и тези, подали най-вече поръчки за визити и изнасяне на лекции в техните учебни заведения.

По време на мероприятието ще бъдат тествани познанията на участниците в региона на предварителната защита на психоактивните субстанции /ПАВ/, под формата на викторина. При вярно даден отговор, ще има самостоятелни стимулиращи награди. Идеята е мероприятието да получи необятен отзив измежду младежите, както и да ги сплоти в идеята на ОСНВ с ПИЦ - Пловдив - битката с наркотичните субстанции! 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР