Във връзка с излязлата информация, че са съставени 5 акта

...
Във връзка с излязлата информация, че са съставени 5 акта
Коментари Харесай

Не са установени нарушения на пазарите в днешния ден

" Във връзка с излязлата информация, че са формирани 5 акта по време на днешните инспекции за отворили непозволено обекти от страна на Столична районна здравна ревизия, ви уведомяваме, че тази информация е безусловно погрешна. " Това се споделя в писмо до медиите от СРЗИ.
" Както знаете заповедта на министърът на опазването на здравето за прекратяване активността на всички кооперативни пазари и цветни тържища, дава опция на търговците да осъществят своята продукция в интервала от 13. 04. 2012г. до 15.04.2020 година ", допълват още от СРЗИ.
От ведомството прецизират, че " това е интервал, в който на същите е разрешено да работят при съблюдаване на всички ограничения за сигурност. В днешният ден 14.04.2020г. не са открити извършители на заповедта на Министерство на здравеопазването.
Всички тествани пазари от страна на СРЗИ правиха своята активност при доста добра организация, със съблюдаване на всички наставления и ограничения от управляващите. Не бе открито скупчване на хора и няма формирани актове. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР