Във връзка с информация, касаеща здравословното състояние на Негово Светейшество

...
Във връзка с информация, касаеща здравословното състояние на Негово Светейшество
Коментари Харесай

Светият Синод: Патриарх Неофит постъпи за ежегодни изследвания и лечение в болница

Във връзка с информация, касаеща здравословното положение на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, от Светия Синод оповестиха, че Светейшият патриарх, както всеки човек на неговата възраст, измъчен от хронични болести, които от време на време се обострят, е желателно да бъде проследяван в болнична конюнктура, заради което, той постъпи за годишни проучвания и лекуване в болница.

При постъпване в болничното заведение, на всеки пациент, както и на Негово Светейшество, също бе осъществен наложителен PCR тест за COVID-19, който подчертаваме, че е негативен!
" Призоваваме правилния Божи народ да приема за достоверна информацията, която се афишира само от Св. Синод на Българската Православна Църква - Българска Патриаршия. ", пишат от Светия Синод.

В очакване на празника на празниците - Възкресение Христово, Негово Светейшество патриарх Неофит се моли за всички свои духовни рожби в Родината и отвън нейните лимити, отправяйки своя първосветителски благослов за здраве, дълголетие и процъфтяване на благочестивия ни народ.

Информациите за здравословното положение на Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит евентуално са разследване от отсъствието му от днешното публично разкриване на 45-тия парламент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР