Във връзка с днешните медийни изявления на двама от привържениците

...
Във връзка с днешните медийни изявления на двама от привържениците
Коментари Харесай

Нефтохимик започва строеж на нов стадион - шеф на шейховете с изненадваща оставка

Във връзка с днешните медийни изказвания на двама от последователите на „ Нефтохимик “ – Ивайло Стаматов и Кирил Събев, изпълнителният шеф на клуба Николай Тодоров, даде следния коментар:

" Уважавам позицията на всеки един почитател на Нефтохимик, тъй като аз съм тръгнал от почитател клуба на този тим и постоянно ще бъда, на първо място, последовател. По стичане на събитията се нагърбих с отговорността на изпълнителния шеф, само че това не е цел, към която се стремя персонално. Работата ми е била ориентирана напълно към просперитета на клуба, в който съм вложил цялото си персонално време и комфорт. Мисля, че с екипа, с който работя, успяхме да реализираме резултати, имайки поради обстоятелството, че тимът ни досега е водач в класирането, играем в Бургас, школата ни е най-хубавата в Бургас, скоро ще има нов терен за тренировки и мачове на децата, а с помощта на взаимната работа сред клуба, почитателите и общината, скоро стартира и градежът на нов стадион.

Мисля, че за пръв път от години, Нефтохимик има визия за развиване, само че за жалост, в случай че тя не се вписва в визиите на обществеността, аз не мога да предложа друга. Отстъпвам позицията си на всеки, кадърен да поведе тима в по-добра посока. Тук е моментът да поканя и Ивайло Стаматов и Кирил Събев, които са мои другари, да поемат отговорността за Нефтохимик или да повдигнат друга подобаваща кандидатура.

От както съм част от управлението на Нефтохимик поех доста офанзиви, основно от съперниците ни и съм подготвен да понеса персонални нападки в името на развиването на клуба, само че не мога да подцени недоволството на хората, с които до през вчерашния ден бяхме едно цяло.

Недоумявам за какво техните упреци, че нищо не върви както би трябвало, се появяват тъкмо в този момент, когато се случват положителни неща. Недоумявам за какво дни преди да се преглежда в Общинския съвет настояването за оставката на Съвета на шефовете, отправено от група общински съветници, свързани с конкурентния тим, същото искане се появява и от почитатели на Нефтохимик. Дано на идната сесия вносителите на докладната, дружно с останалите членове на локалния парламент, да намерят уместно решение.

Моят отговор на целия напън от последния месец или два, който за мен е целенасочена акция, не може да бъде различен, с изключение на подаването на оставката ми. Но като човек, който обича този клуб желая да кажа, че желанието него да го няма, което се декларира в интервютата от през днешния ден, ме ужасява. Тези апели са насмешка с всички чиновници, които всекидневно се трудят, с цел да го има този клуб и с всички деца, които се развиват в този клуб, както и с техните родители. Защото Нефтохимик е техен толкоз, колкото е и на почитателите. Нека не го забравяме! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР