Във връзка с честванията на 149-ата годишнина от гибелта на

...
Във връзка с честванията на 149-ата годишнина от гибелта на
Коментари Харесай

Честванията за Левски променя движението в центъра на София

Във връзка с честванията на 149-ата годишнина от гибелта на Васил Левски, от Столичната община оповестяват за промени в организацията на придвижването в центъра на София на следващия ден - 19 февруари.

От 08:00 до 20:00 часа се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на Българската национална телевизия и Националната гвардейска част на пл. " Гина Кунчева ".

От 10:00 до 19:00 часа ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства по бул. " Васил Левски " сред ул. " Оборище " и бул. " Кн. Александър Дондуков ", единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 10:00 до 19:00 часа се трансформират маршрутите на:
тролейбусите от линии № 1, 2 и 8 ще се движат от Пета градска болница/ж.к. Бъкстон/ж.к. Гоце Делчев по маршрутите до кръстовище бул. Васил Левски-бул. Цар Освободител, надясно по бул. Цар Освободител, надясно по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, наляво по бул. Васил Левски и по маршрутите; тролейбусите от линии № 3, 4 и 11 ще се движат от УМБАЛ " Св. Анна " /ж.к. Дружба 1/2 по маршрутите до кръстовище бул. Цариградско шосе-бул. Цар Освободител-бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, надясно по бул. Васил Левски, надясно по бул. Цар Освободител и по маршрутите; тролейбусите от линии № 1 и 3, минали преди затваряне на сектора към ж.к. Левски Г, ще се движат по маршрут: от бул. Владимир Вазов надясно по ул. Острово, по маршрута на тролейбусни линии № 2 и 4, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута до ж.к. Левски Г, двупосочно; тролейбусите от линии № 2 и 4, минали преди затваряне на сектора към ж.к. Хаджи Димитър, ще се движат по маршрут: от крайната станция в ж.к. Хаджи Димитър, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута на тролейбусни линии №№ 1 и 3 до ж.к. Левски Г, двупосочно; тролейбусите от линии № 8 и 11, минали в сектора сред пл. Васил Левски и пл. Сточна гара преди затварянето, изчакват на пл. Сточна гара.
Тролейбусите от линии № 1, 2, 3, 4, 8 и 11 ще стопират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променените сектори по маршрутите, прецизират от Столичната община.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР