Във Враца е свикан кризисен щаб заради бурния вятър, който

...
Във Враца е свикан кризисен щаб заради бурния вятър, който
Коментари Харесай

Кризисен щаб във Враца! МВР на крак, пожарна атакува...

Във Враца е призован спешен щаб поради бурния вятър, който опустошава града и нанася съществени провали. Мобилизиран е целият личен състав на общинското БКС, който оказва помощ за превъзмогване вредите от стихията. Силата напразно в града е достигнала до 115 км в час, оповестява „ Булнюз “. Министерство на вътрешните работи разгласи готовност на персоналния си състав в опит да се опълчи на разразилата се стихия. Всички налични пожарни, които са в придвижване, са окомплектовани с огнеборци и кръстосват града. Над Враца не престават да вият сирени на профилирани коли, което дава ясна визия за размера на бедствието.

От община Враца приканиха жителите да не излизат на открито и да не употребяват персоналните си коли.

Екип на пожарната съумя в точния момент да отстрани рисково дърво на пл. “Родина “, малко преди то да падне върху паркираните там коли.

Други огнеборци блокираха региона към къща на ул. „ Ген. Леонов “, защото от покривите на постройките почнали да падат керемиди. Спасителен екип реши да нападна покрива, с цел да бъдат отстранени рисковите елементи от него. Близо до ограденото място е паркиран наследник джип БМВ със счупено задно стъкло от падащи предмети.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР