Във волейболен клуб Левски София очакват решение за евентуално отлагане

...
Във волейболен клуб Левски София очакват решение за евентуално отлагане
Коментари Харесай

В Левски очакват решение за отлагане на още 4 двубоя

Във волейболен клуб Левски София чакат решение за вероятно отсрочване на още четири дуела на " сините " в шампионата. Дербито сред Левски и ЦСКА към този момент беше отсрочено поради възбраната за присъединяване на състезатели под 18 години.

" Вечното дерби трябваше да се играе тази сряда в зала " Васил Симов ", само че " алените " желаеха отсрочване поради възбраната за присъединяване на състезатели под 18 години. Ръководството на нашия клуб се съгласи и на собствен ред изиска нови дати за останалите 4 срещи на Левски София, които по стратегия би трябвало да се изиграят до 16 декември. Става дума за срещите с Нефтохимик 2010, Хебър, Добруджа 07 и Монтана.

Нашият тим е най-силно обиден от възбраната за присъединяване на играчи до 18 година, която е част от новите ограничения против коронавирус пандемията. От 17 картотекирани в мъжкия тим на " сините " 8 са малолетни. Така става невероятно както воденето на пълностоен подготвителен развой, по този начин и присъединяване в мачове. Старши треньорът Андрей Жеков остава без нито една действителна запаса на основните постове разпределител, посрещач и диагонал. Очакваме решение на Националната волейболна лига в идващите дни ", обявиха от Левски София.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР