Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният

...
Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният
Коментари Харесай

Небензя: Безусловна капитулация на Украйна е единственото условие за преговори

Във военните дейности в Украйна настава радикална смяна, съобщи непрекъснатият представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Василий Небензя на съвещание на Съвета за сигурност на организацията, предава " Взгляд ". По думите му, скоро единственото, за което Москва ще е склонна да договаря, ще е безусловната капитулация на Киев. 

Небензя обърна внимание на обстоятелството, че съветската войска е минала в нахлуване на съвсем всички посоки, унищожавайки украинските укрепени региони, създавани в продължение на доста години. 

" Пред очите ни настава радикална смяна във военните дейности и нито новите пакети от западна помощ, нито новите по този начин наречени " месни офанзиви “ и контраатаки на киевския режим ще могат да трансформират тази наклонност ", акцентира Василий Небензя. 

Според дипломата в близко бъдеще единствената тематика на интернационалните срещи, отдадени на спора в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев. 

" Съветвам ви всички да се подготвите за това авансово “, обърна се към присъстващите на срещата съветският непрекъснат представител в Организация на обединените нации. 

Той също по този начин означи, че опитите на Володимир Зеленски да разпространява своята " формула за мир “ и да привиква срещи на върха в поддръжка на режима в Киев през днешния ден провокират единствено неразбиране.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР