Във Висшия съдебен съвет (ВСС) и в медийни публикации се

...
Във Висшия съдебен съвет (ВСС) и в медийни публикации се
Коментари Харесай

Представляващият съдебния съвет се позова на печатни издания, за да обвини Панов в зависимости

Във Висшия правосъден съвет (ВСС) и в медийни изявления се приказва, че Лозан Панов има зависимости, в разнообразни печатни издания го написа. Нека да пристигна и да каже има ли той някакви зависимости. Така пред БНР представляващият Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев отговори на ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС), който съобщи преди дни, че " върховенството на закона и разделянето на управляващите у нас са мощно компрометирани, а основни държавни институции са завладени от частни ползи ".

Магдалинчев прикани Панов да каже пред Висш съдебен съвет кого засяга в думите си. Той посочи, че до момента се е видяло, че гражданското придвижване " Боец " и неправителствената организация " Правосъдие за всеки " стоят зад ръководителя на Върховен касационен съд.

" Имаше запитване от ръководителя на Висшя административен съд (ВАС) Георги Чолаков какво е мнението на Панов за изявлението на брачната половинка му, само че той не отговори. Нека каже дали споделя нейното мнение. Той не даде никакъв отговор и напусна залата. Това му държание към този момент е демонстративно. Поведението му е ориентирано към основния прокурор ", сподели още Магдалинчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР