Във ВИП Брадър буквално стана страшно. Свирепи удари, жесток бой

...
Във ВИП Брадър буквално стана страшно. Свирепи удари, жесток бой
Коментари Харесай

Във "ВИП Брадър" е страшно! Петко и Наско се налагат свирепо, псуват се на майка!

Във " ВИП Брадър " безусловно стана ужасно. Свирепи удари, нечовечен пердах и псувни на майка летяха из двора на Къщата в Нови Хан.

Последната мисия на Съквартирантите ги раздели на два отбора - семейства. Единият предвождан от Мира, в който участват Петко, Божана, Лора и Ричард и вторият от Стефан, в който пък се намират Папи, Наско, Роузи и Ваня Костова.

Първото предизвикателство пред мъжката част от Съквартирантите бе импровизиран боксов мач с огромни ръкавици. На ринга се изправиха Константин Трендафилов и Ричард. Маданският мачо се хвърли с всички сили в двубоя, но уви, бе победен от писателят.

След тях на ринга се качиха Петко Димитров - представен с прозвището " Повелителят на салфетките " и Атанас Колев с прякорът " Гинекологът с нежни пръсти, но силни юмруци ". Още в началото бизнесменът надделяваше, но силните му и точни удари право в лицето на Наско вбесиха варненеца. Младежът си изпусна нервите и препсува на майка опонента си. Това разгневи Димитров, който още по-яростно се метна върху него и грабна победата в съревнованието.

След двубоя двамата бяха видимо побеснели. " Повече да не ме псуваш на майка, ясно?! ", изсъска му Петко.

" Ти като ме удряш така, ще те псувам ", отсече пък Наско и отиде под душа.

" Вие си играехте на смърт там ", коментира пък Папи.

След няколко минути страстите намаляха, а двамата мачовци решиха да поговорят за случилото се на ринга.

" Не съм искал да усетиш агресия и злоба. С тия ръкавици нямах усещане. Не си мисли, че и твоите тупаници не влязоха сериозно ", заяви Петко.

" Съжалявам за думите си. Просто ме свали. Удари ме в лицето и... думите просто излязоха ", извини се Наско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР