Във Виляреал определено бяха много радостни от снощната си победа

...
Във Виляреал определено бяха много радостни от снощната си победа
Коментари Харесай

Пародия или не - във Виляреал пресъздадоха радостта на Реал Мадрид след Ел Класико

Във Виляреал несъмнено бяха доста радостни от снощната си победа с 3:2 над Реал Мадрид на “Сантиаго Бернабеу ”, пристигнала след късен поврат.
 Анчелоти към играчите: Момчета, излъгах ви, това не беше финалът Анчелоти към играчите: Момчета, излъгах ви, това не беше финалът
От клуба разпространиха видео в обществените мрежи по какъв начин играчите честват триумфа в съблекалнята си на стадиона. На него се вижда по какъв начин те радостно скандират “Утре отмора ”, до момента в който техният ментор Кике Сетиен не се съгласи да им даде почивен ден след значимата победа, след което още веднъж започнаха да скандират същото.

Това забавление обаче поразително припомня на насладата на футболистите на Реал Мадрид след триумфа им с 4:0 над Барселона в Ел Класико, когато треньорът им Карло Анчелоти им даде обещание да почиват на идващия ден. Именно по тази причина локалните медии и потребителите в обществените мрежи започнаха да се питат дали това е подигравка от страна на Виляреал, откакто победиха точно “лос бланкос ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР