Във видеото към новото си парче „Ай Ай“, DARA истински

...
Във видеото към новото си парче „Ай Ай“, DARA истински
Коментари Харесай

DARA с дръзко видео към песента Ай Ай - slava.bg

Във видеото към новото си парче „ Ай Ай “, DARA същински се забавлява с ролята на вълшебна жена, чиято обич се оказва съдбовна за мъжете. Неин театрален сътрудник е известният танцьор с корейски корени – Тони Куон, а режисьор и надлежно оператор на продукцията са двама от най-хубавите другари на певицата – Емануил Алберт и Христин Николов.

„ Няма по-хубаво от това да работиш с другари от детството! Клипът е доста по-различен от това, което съм правила досега. В него има луда концепция, невероятни облици и сила, която подхожда и на мен и на парчето “, споделя DARA.

Видеото е снимано на шест местоположения, в границите на 20 часа. Сред най-симпатичните участници в него са и два прелестни добермана, от които DARA отхвърля да се раздели след фотосите.

Част от фотосите са осъществени и в обичаното място за сладолед на Дара - Savini Gelato.

Официалната премиера на видеото на „ Ай Ай” е на 03.07 (петък) в 10:00 ч. в YouTube канала на „ Вирджиния Рекърдс “ и в музикалните малките екрани. Сингълът към този момент се върти в радиата и е разполагаем във всички цифрови платформи – Deezer, Spotify, Apple Music, А1 Xplore Music, Tidal и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР