Във видеа като това по-долу можем да получим истинска и

...
Във видеа като това по-долу можем да получим истинска и
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9+, пазарите в Шенжен и как да си сглобим сами смартфона

Във видеа като това по-долу можем да получим същинска и действителна визия за това по какъв начин наподобява софтуерният свят в Китай.

Безбройни павилиончета, продаващи всевъзможни джаджи, елементи и съставни елементи от най-различни артикули, разхвърляна масовка от хора и ръчно написани етикети, азиатски безпорядък и доста, доста хора.

Така наподобяват пазарите в Китай и по-специално в Шенжен, меката на софтуерния бранш в азиатската страна.

На пръв взор наподобява, че би било невероятно да намерим каквото и да е, само че в действителност точно на такива места можеш да намериш всичко.

Включително и всички елементи от даден смарт телефон, който по-късно можем да си сглобим сами, както ни демонстрира не за първи път Скоти от YouTube канала Strange Parts.

В едно от последните си видеа Скоти ни демонстрира по какъв начин в Шенжен можем, обикаляйки от сергия на сергия, да съберем всички нужни елементи за изработката на изцяло функционален Samsung Galaxy S9+.

Видеото е много забавно и вълнуващо, най-много поради странността на цялото прекарване - въпреки всичко не всеки ден виждаме по какъв начин човек собственоръчно сглобява смарт телефон посред жужащия Шенжен.

Преди две години Скоти ни сподели, че можем по същия метод да сглобим и iPhone 6S, като видеото оттогава е било гледано над 20 милиона пъти. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР