„Във версията от 16 април 2021 г. на Плана за

...
„Във версията от 16 април 2021 г. на Плана за
Коментари Харесай

Поли Карастоянова: В Плана за възстановяване няма нито един туристически проект

„ Във версията от 16 април 2021 година на Плана за възобновяване не открихме нито един план или целево финансиране, обвързвано с планове в туристическата промишленост “, съобщи в студиото на „ Тази заран “ Поли Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.

„ Считаме, че е вярно да се преглежда мястото на туризма в другите стълбове от общата структура на този проект “, добави тя.

Тя добави, че туристическият бранш е един от най-засегнатите от пандемията от COVID-19, като браншът е изискал милиард и половина. „ Това е базисна позиция, то която считаме, че би трябвало да тръгне диалога за наличието на промишлеността в този проект “, сподели Карастоянова.

„ Единственият механизъм, който сработи след назначението на Мариана Николова посредством работна група беше допустимо само да създаде една визия за цифрова промяна. Ние не знаем дали този повече от непретенциозен план като бюджет е намерил място в последната работна версия “, сподели Карастоянова.

Тя сподели още, че са потърсили неведнъж контакт с екипа, който работи по Плана за възобновяване, само че механизмът е основан по този начин, че единствено министерствата да оферират планове.

Относно необятно разисквания „ зелен документ “ за пътешестване по време на пандемията, Карастоянова сподели, че Националният ръб по туризъм поддържа концепцията.

„ До часове здравният министър би трябвало да издаде разпоредбите за туризма “, сподели още тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР