Във Великобритания може да има проби на Новичок, чрез които

...
Във Великобритания може да има проби на Новичок, чрез които
Коментари Харесай

Аластеър Хай: Във Великобритания може да има проби на Новичок

Във Англия може да има проби на " Новичок ", посредством които е открито веществото, отровило Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Това съобщи в изявление за " Хоризонт " Аластеър Хай от Медицинския департамент на Университета в Лийдс. Експертът не се съмнява в разкритията, направени от английските учени.

„ Правителството във Англия приказва за вещество от типа на " Новичок ". Сигурен съм, че Организацията за възбрана на химическите оръжия ще удостовери това. Британската лаборатория е една от най-хубавите в света “.

Семейство Скрипал са в действителност доста съществено отровени и само положителната здравна терапия им разреши да оцелеят. За програмата " Новичок ", посредством която е създадено веществото, не се знае доста, разяснява той.

„ Истината е, че има извънредно малко обществена информация. Около програмата за създаването му е цялостна мъгла. Не се знае дали въобще е приключена, нито - къде в Русия е разработвана. Има информация, съгласно която един от положителните съветски химици, е отпътувал за Съединените щати. Той разгласява книга за тази стратегия, само че от научна позиция аз намирам написаното там за не изключително правдиво. Предполагам, че Организацията за възбрана на химическите оръжия може да събере повече информация, само че надълбоко се колебая тя да стане обществена. Да не забравяме, че сега връзките сред Англия и Русия са в сериозна фаза “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР