Във Великобритания или не, Меган Маркъл не може да си

...
Във Великобритания или не, Меган Маркъл не може да си
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър защити Меган - slava.bg

Във Англия или не, Меган Маркъл не може да си отдъхне. Съпругата на принц Хари влезе в кралското семейство като една от най-харесваните персони, само че единствено за няколко месеца се трансформира в обект на нападки. Таблоиди, почитатели и известни персони подлагаха на критика Меган за стила й, родителските й качества , метода й на поведение и отношението й към кралския протокол.

Именно поради това Хари и Меган взеха решение да изоставен двореца на Острова и да заживеят в Америка. Надяваха се, че в родната страна на Маркъл нещата ще бъдат по-различни, само че не познаха. Само преди няколко дни синът им Арчи навърши една година и по този мотив някогашната актриса избра да се включи в самодейността "Save with Stories ".

В обществената мрежа Instagram се появи видео, на което Меган чете приказка на сина си. Всичко дотук добре, дори момченцето на няколко пъти се смееше. Веднага след публикуването на клипа обаче още веднъж се появиха рецензии към Маркъл, обвинявайки я, че се преструва на загрижена майка и желае единствено да разпространява себе си посредством сина си.

Към нападките се причисли и писателката Емили Грифин, която твърди, че Меган изобщо не наподобява на майка. "Отново виждаме шоуто на Меган Маркъл: На напред във времето - аз! Защо не остана зад кулисите и не разреши на Хари да прочете книгата на хлапето? ", написа Грифин. Тя даже разгласява преписка с нейни другари, които също споделят нейното мнение.

На другия полюс е Дженифър Гарнър, която е създател на самодейността "Save with Stories ". Актрисата разгласява в обществените мрежи видеото, в което Меган чете на Арчи, с цел да изкаже поддръжка в интерес на някогашната актриса. "Благодаря, че ни сподели твоят необикновен наследник и ни разреши да присъстваме на неговия рожден ден ", написа Гарнър.

Тя добави, че се усеща необикновено от обстоятелството, че Маркъл е избрала да взе участие в самодейността навръх специфичния ден за Арчи.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР