Във Великобритания днес депутатите се завръщат в парламента след лятната

...
Във Великобритания днес депутатите се завръщат в парламента след лятната
Коментари Харесай

Британският парламент започва работа след лятната ваканция, но ще бъдe разпуснат 19 септември

Във Англия през днешния ден депутатите се завръщат в Народното събрание след лятната почивка. За разлика от предходното горещо политическо лято, когато стартира конкуренцията за овакантения лидерски пост на Консервативната партия и респективно премиерския на страната от Борис Джонсън, тази година нямаше сходни пристрастености, предава.

Депутатите се завръщат през днешния ден следобяд, с цел да се заемат с техните каузи. Има един незабавен въпрос за решение, откакто бе издадена заповедта за затваряне на учебни заведения при започване на образователната година от съображения за сигурност, тъй като са строени с газобетон, чийто период на валидност е изминал и има заплаха от сривания на постройките. 

Новината провокира безпорядък измежду шефовете на учебни заведения, които би трябвало да търсят различни здания или учениците да преминат на онлайн образование. В неделя министърът на финансите Джеръми Хънт съобщи, че държавното управление ще похарчи колкото би трябвало за сигурността на учебните заведения. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР