Във Великобритания Борис Джонсън се окачестви като ракета-носител, която е

...
Във Великобритания Борис Джонсън се окачестви като ракета-носител, която е
Коментари Харесай

Борис Джонсън се описа като ракета-носител с изпълнена мисия

Във Англия Борис Джонсън се окачестви като " ракета-носител, която е изпълнила задачата си " в прощалната си тирада като министър председател. Той даде обещание да поддържа неговата наследничка Лиз Тръс, съобщи БНР.

Рано сутринта пред " Даунинг стрийт " 10 в наличието на много негови съпартийци и правилни последователи Борис Джонсън сподели просто:

" Това е, хора! След към два часа ще бъда в Балморал, Шотландия, с цел да видя кралицата и щафетата ще бъде предадена на новия водач на консерваторите и министър председател, който ще откри зад тази врата приказен екип от държавни чиновници – хора, които извършиха Брекзит, които направиха най-бързото всеобщо имунизиране в Европа, които проведоха ранно снабдяване на оръжие за героичните украински въоръжени сили. "

Джонсън добави, че Владимир Путин е безусловно подведен, в случай че си мисли, че може да изнудва или да тормози английския народ посредством енергийна рецесия. Той обаче за първи път загатна нещо и за бъдещето си:

" По въпроса за бъдещата ми кариера дано да кажа, че съм като една от тези ракети-носители, изпълнили задачата си и в този момент постепенно навлизаща в атмосферата и безследно изчезвайки в някой забутан завършек на Тихия океан. Но аз ще предложа на държавното управление цялостната си и безрезервна поддръжка. "

Борис Джонсън съобщи, че в това мъчно време за стопанската система и страната консерваторите би трябвало да се обединят.

По-късно през днешния ден, откакто Лиз Тръс бъде утвърдена публично от кралицата, тя ще произнесе първата си тирада като нов английски министър председател.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР