Във Велико Търново за девета година над 100 мотористи направиха

...
Във Велико Търново за девета година над 100 мотористи направиха
Коментари Харесай

Над 100 мотоциклетисти в Коледни костюми се включиха в благотворително шествие

Във Велико Търново за девета година над 100 мотористи направиха своето благотворително шествие, отдадено на децата от обществените институции, оповестява БНР.

Николай Василев е един от мотористите, които смениха на Рождество коженото яке с костюма на Дядо Коледа, с цел да се включи в идеята:

„ Благотворително за деца, които са лишени от наставнически грижи, да ги зарадваме по някакъв метод на тези светли празници, тъй като не всеки може да си го разреши. Нито едно дете не с избира единствено ориста “.

Великотърновските мото Дядо Коледовци направиха своето шествие и посетиха детските обществени центрове:

„ Преминаваме през целия град, по кварталите, караме зад шейната, стопираме даряваме сладки, лакомства, усмивки на всички деца “.

„ Най-вече да зарадваме децата, в случай че не ми доставя наслаждение, дали ще го върша “?

Общността на мотористите за девета година подарява положително и притегля съидейници, съобщи състезателят по мотокрос и общински консултант Георги Недев, уредник на Мото Коледа във Велико Търново:

„ Такива събития поддържат Коледния дух, поради който би трябвало да съществува Коледа. Коледа сме всички ние. И най-много, с цел да посетим нашите другари. Като видяхме какъв брой са въодушевени и по какъв начин ни чакат. Благодарим на всички, които ни оказват помощ и на всички институции, че са отворени за тази идея. Да гледаме напред за една нова и щастлива година “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР