Във Велико Търново се проведе събитието „България в твоите ръце!,

...
Във Велико Търново се проведе събитието „България в твоите ръце!,
Коментари Харесай

Младежите на БСП представиха политиките на партията за младите със светлинно шоу

Във Велико Търново се организира събитието „ България в твоите ръце! ", проведено от Младежко обединяване в Българска социалистическа партия. Мероприятието имаше за цел да показа главните политики, заложени в платформата на организацията за идните избори.
Младежи от цялата страна, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинов и претенденти за народни представители се събраха на паметника по здрач, с цел да показват целите на младите социалисти.
Платформата на младежите от левицата включва четири съществени стълба, свързани с политики за работни места, обществена правдивост, обучение, просвета, спорт, екология, технологии и нововъведения.
Младежите показаха ограничения, свързани данъчни облекчения на хора под 26-годишна възраст, достъп до просвета, надзор над отпадъците, цифровизация на държавната администрация и доста други.
Събитието стартира със слово от името на Габриела Шилкова, зам.-областен шеф на област Велико Търново и член на управлението на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия. Тя приветства събралите се младежи и показа, че идеите и правилата на Българска социалистическа партия са идеите и правилата за по-добро бъдеще на България.



На сцената излязоха най-младите водачи от листите на „ Българска социалистическа партия за България " - Петя Михалевска, лидер от Смолян, и Явор Божанков, лидер от Велико Търново.
Петя Михалевска съобщи, че бъдещето на България е било заключено в чекмеджето на ГЕРБ през последните 12 години и е време да бъде изкарано оттова.
Явор Божанков показа с младежите, че ще са нужни доста старания и време, с цел да моделът " ГЕРБ " да бъде изменен, само че той има самочувствието, че тъкмо Българска социалистическа партия може да го направи.
Събитието продължи с представянето на платформата на младите социалисти от ръководителя на Националния юношески избирателен щаб на Българска социалистическа партия Габриел Вълков.
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пое щафетата от него, с цел да приветства събралото се голям брой.
" Истинската смяна ще се случи в идващия парламент, тъй като моделът " ГЕРБ " се е окопал във всички структури на страната. От нас зависи 46-ия паламент да направи смяната необратима. " показа тя.
Събитието продължи със символичното запалване на четири прожектора, които да съставляват четирите стълба на платформата за младите.
Младежите сложиха край на огромното мероприятие с протест до крепостта Царевец, където дружно с жители и посетители на остарялата столица станаха очевидци на емблематичното шоу „ Звук и светлина " - подарък от Младежко обединяване в Българска социалистическа партия за всички поданици и гости на Велико Търново.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР