Във Великата пирамида в Гиза са открити две огромни тайни

...
Във Великата пирамида в Гиза са открити две огромни тайни
Коментари Харесай

Във Великата пирамида в Гиза са открити две огромни тайни камери

Във Великата пирамида в Гиза са открити две големи секрети камери …Археолозите откриха две големи секрети камери във Великата пирамида в Гиза, Египет, за които считат, че може да крият изгубената гробница на митичния фараон Хуфу.Двете секрети зали са открити с помощта на мощни скенери.Голямата пирамида в Гиза, известна още като Пирамидата на Хуфу или Пирамидата на Хеопс, е най-старата и най-голямата от пирамидите в комплекса на пирамидите в Гиза, граничещ с днешна Гиза в Кайро, Египет. Това е най-старото от Седемте чудеса на античния свят и единственото, което е останало значително непокътнато.

 1 2 - Във Великата пирамида в Гиза са открити две големи секрети камери
Египтолозите заключават, че пирамидата е издигната през XXVI век прочие н. е. като гробница за египетския фараон от четвъртата династия Хуфу, за интервал от към 27 години.
Експертите считат, че една от откритите празнини е дълга сред 30 метра и необятна 6 метра. Те се надяват, че новите изображения ще покажат същинското предопределение на камерите.Четете още: Мумията на извънземно творение във Великата пирамида в ГизаАрхеолози от Университета Корнел споделят:„ Планираме да създадем телескопична система, която е 100 пъти по-чувствителна от оборудването, употребявано неотдавна в Голямата пирамида.Тъй като препоръчаните детектори са доста огромни, те не могат да бъдат сложени вътре в пирамидата, тъй че имаме намерение да ги сложим извън и по продължение на основата. По този метод можем да събираме мюони от всички направления, с цел да създадем нужния набор от данни. “За разлика от електроните, мюоните реагират по друг метод с въздуха и скалата и по този метод могат да бъдат картографирани. Това значи, че учените могат да виждат всевъзможни празнини или въздух в каменни здания.Археолозите се надяват, че тази технология ще им помогне да намерят редки артефакти в празнините.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР