Във века на технологиите всеки ден се появява по-нова и

...
Във века на технологиите всеки ден се появява по-нова и
Коментари Харесай

След раздяла - секс за удоволствие и отмъщение

Във века на технологиите всеки ден се появява по-нова и настояща информация, обвързвана със света на интимното. Руски профилиран уебсайт  обединява някои от най-разпространените обстоятелства за връзките сред мъжа и дамата.

Учените считат, че тялото приказва по-силно от думите. Според тях, 55 % от общуването се падат на този език на пантомимата. Разбирането му оказва голяма помощ при флирта. Много значим е и тонът на изрече на събеседника. Около 38 % от отношението ви към даден човек е заложено в интонацията, до момента в който думите дават единствено 7 % от информацията.   

Интересен факт е и че склонността към невярност не е заложена в ДНК. Според сексолозите изневярата ще се случи с по-голяма възможност поради качеството на взаимоотношенията, в сравнение с поради генетични фактори. С други думи, мъжете и дамите са склонни на невярност не тъй като майките, бащите, бабите и дядовците им са били „ шавливи “. Да, от време на време причина са и равнищата на тестостерона и гените, отговарящи за търсенето на мощни чувства, но по-определящи са проблемите в самата връзка.

Има ли по-добър метод да забравиш колегата, с който сте се разделили, от този да си  намериш незабавно различен? Много от младите споделят - този трик за лечение на душевните страдания работи безотказно. Психологическо проучване сочи, че в продължение на три месеца откакто са скъсали с колегата си, 66 % от дамите са имали полов контакт, като една трета от тях са го сторили за възмездие на някогашните си половинки.

Факт е, че положителните девойки обичат неприятните момчета. Тази идея битува сполучливо към този момент няколко века. Базовото схващане е, че дамата по-често е привлечена от мъжа бунтовник, който е леко недодялан и играе по лични правила. Колкото и да се наскърбяват мачовците, това изказване е правилно, само че не абсолютно, а единствено при избрани условия. Изследвания сочат, че дамите харесват неприятни момчета най-вече по време на овулацията си. В този интервал те се държат с тях оптимално намерено, само че са заинтригувани единствено от краткосрочни връзки. Така че, в последна сметка, бонусите въпреки всичко са за положителните и грижливи мъже. 

 Научни проучванията също сочат, че всяка жена най-малко един път в половия си живот симулира оргазъм. Те вкарват като пояснение за интимната си артистичност доводи като мощна отмалялост, предпочитание да не обиден възприятията на колегата.

Специалистите разясняват и въпроса за половата флиудност. Те считат, че концепцията  се основава на хипотезата, че през живота си човек е податлив към смяна в половите си желания. Учените приписват на дамите по-осезаема полова флуидност и смятат мъжете за по-непреклонни в своите желания.

Учените разясняват, че гледането на еротични филми не е противопоказно за връзката, а в противен случай. Те считат, че усъвършенства половия живот и пробужда въображението.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР