Във вчерашния епизод видяхме какво предизвикателство отправи кутията на MasterChef

...
Във вчерашния епизод видяхме какво предизвикателство отправи кутията на MasterChef
Коментари Харесай

MasterChef 2019: Първа отборна битка и кой ще напусне предаването

Във вчерашния епизод видяхме какво предизвикателство насочи кутията на MasterChef към хоби-готвачите. Българската обичайната кухня се оказа много сложна за Емануел, Кристина и Стефан, които се показаха и най-лошо.
 MasterChef 2019: Какво се крие под първата кутия на MasterChef
MasterChef 2019: Какво се крие под първата кутия на MasterChef

И какъв ще бъде първият MasterClass за сезона

В последвалия MasterClass на началник Силвена Роу и с помощта на екипната си работа с Лора, Стефан съумя да се избави. Но това не важи за всички, тъй като през днешния ден ще има елиминация. Преди да се стигне до нея, участниците ще бъдат разграничени на два тима за първата за сезона отборна борба.
 Лора и Стефан

Лора и Стефан

Първият тим ще бъде управляван от Лора , която завоюва значката за имунитет. Тя ще уточни и кой ще бъде капитан на конкурентния тим - Даниела . Очакват ни доста напрегнати моменти, тъй като тази борба ще се трансформира в битка за превъзходство, което може да се окаже пагубно в кухнята.
 Събин Ранков, „ Ловци на храна “ и какво да чакаме от третия сезон
Събин Ранков и провокациите в „ Ловци на храна “

За третия сезон на предаването, за троянската кухня и сливовата ракия и за тайния си код за вкусно

Двата тима ще би трябвало да подготвят храна за 16 посетители, нито един от които инцидентни - в ресторанта на MasterChef, с цел да оценят поднесените им ястия, ще заемат местата си участници от предходните четири сезона.
 Снимка 411705

Така още веднъж ще забележим Стефан Стефанов, Аврам Големечков, Мариела Нордел и Стефани Младенова от първи сезон. Събин Ранков, Йоана Тодорова, Елизабет Николова и Евгени Йорданов от втори. Петър Киров, Антон Бахчеванов, Росица Иванова, Димитър Димитров и Иван Киров от трети, както и Цветомира Ванчева, Кольо Минчев и огромният победител от четвърти сезон - Станислав Райчев.
 Снимка 411704

Летвата пред участниците в пети сезон се подвига доста и двата тима ще се опитат да впечатлят оценяващите ги с патешко магре със сос от вишни и профитероли и с телешко филе с грейви сос и брауни с вишни .

След отборната борба ще се стигне и до първата елиминация за сезона. Тя ще стартира с кулинарна викторина, в която участникът, посочил най-обширни знания, ще може да се избави.
 Снимка 411707

Останалите обаче ще би трябвало да се потрудят крепко, с цел да си подсигурят оставането. А задачата им няма да бъде по никакъв начин лесна, тъй като Андре Токев, Силвена Роу и Петър Михалчев ще желаят от тях да трансфорат най-мразените ястия от детството в нещо вкусно и впечатляващо.
 Станислав Райчев след MasterChef
Станислав Райчев след MasterChef

Победителят от предаването за прекарването да бъдеш MasterChef, за шегите и какъв е шансът заниманието да му стане съществена специалност

Изборът на хоби-готвачите ще бъде стеснен сред пиле фрикасе, мляко с ориз, свинско с прясно зеле и скумрия в доматен сос. Освен с усета, те ще би трябвало да се оправят и с главния проблем на тези ястия - презентацията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР