Във вчерашната вечер Барселона постигна изключително важна победа над Севиля,

...
Във вчерашната вечер Барселона постигна изключително важна победа над Севиля,
Коментари Харесай

Барселона даде жертва след обрата срещу Севиля

Във вчерашната вечер Барселона реализира извънредно значима победа над Севиля, откакто преодоля закъснение от две попадения и в профил андалусииците, като по този метод се класира и за финала за Купата на Краля.

В воин за каталунците се трансформира Жерар Пике, който означи в добавеното от съдията продължение на второто полувреме, с цел да може играчите на Роналд Куман да вкарат срещата в продължения и в тях да се реализиран финален успех.

Именно капитанът Пике обаче е и свидната жертва, която от “Камп Ноу” са дали в преследването на задачата си. Той е получил нова, въпреки и лека контузия в коляното и ще би трябвало да отсъства към три седмици от терените. Пике пропусна към три месеца от сезона точно след травма в коляното, която получи през ноември.

Това значи, че Роналд Куман няма да може да разчита на своя капитан за реванша с ПСЖ (първата среща бе изгубена с 4:1), както и за срещите от шампионата с Осасуна, Уеска и Реал Сосиедад. Очаква се той да бъде на линия за мача с Валядолид на 4 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР