Във Варна за първи път ще се проведе международен турнир

...
Във Варна за първи път ще се проведе международен турнир
Коментари Харесай

Турнир по лека атлетика „Веселин Тончев“ ще се проведе във Варна

Във Варна за първи път ще се организира интернационален шампионат по лека атлетика за ветерани в памет на някогашния народен треньор Веселин Тончев, научи Moreto.net. Името на Веселин Тончев е тясно обвързвано с развиването на леката атлетика в гр.Варна. Като играч, той беше в националния тим на България в дисциплините дълъг и троен скок. Като треньор приготви стотици елитни състезатели, които способстваха Варна да бъде един от центровете на леката атлетика в нашата страна.

Турнирът ще бъде на 5 октомври и ще се организира на стадион „ Младост “. Дисциплините свързани с хвърлянията ще бъдат на стадион „ Локомотив “.В надпреварите ще вземат присъединяване спортисти от Украйна, Русия, Турция и Румъния. От България ще вземат участие спортисти от девет града.

Състезанията стартират на 5 октомври от 10.00 часа и са до 18.00 часа. Откриването на шампионата е на стадион Младост от 14.00 часа. Очаква се в конкуренцията да вземат присъединяване към 120 спортисти.

Турнирът е проведен от Асоциацията на ветераните спортисти във Варна, Семеен кодекс “Атлетик “, с дейната поддръжка на Община Варна /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР