Във Върховния съд на Русия започна делото на най-известния руски

...
Във Върховния съд на Русия започна делото на най-известния руски
Коментари Харесай

Започват делата по жалби на Алексей Навални

Във Върховния съд на Русия стартира делото на най-известния съветски опозиционер Алексей Навални против съветското Министерство на правораздаването.

Критикът на Владимир Путин се появи още веднъж посредством видеовръзка в съда по жалбата му за изискванията в наказателна колония номер 6 във Владимир и ограничението на достъпа на пандизчиите до религиозна литература.

Навални се явява през днешния ден и на още едно чуване - този път за изискванията в наказателна колония номер 3 в град Харп в западен Сибир. Делата са част от акцията, която съветският отстъпник води против управляващите в Кремъл, които съгласно последователите на опозиционера се пробват да го изолират оптимално поради идните президентски избори през март.

Вчера Алексей Навални, ухилен и с черно възприятие за комизъм, приказва за първи път посредством видеовръзка, откогато беше изместен в арктическата наказателна колония " Полярен вълк ". Разходките в пандиза са толкоз свежи и температурите не падат под минус 32 градуса, майтапеше се през вчерашния ден Навални.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР