Във въоръжения конфликт на страната на Украйна участват около 50

...
Във въоръжения конфликт на страната на Украйна участват около 50
Коментари Харесай

Патрушев: около 50 страни участват в украинския конфликт на страната на Киев

Във въоръжения спор на страната на Украйна вземат участие към 50 страни, които са част от по този начин наречената коалиция Рамщайн, сподели Николай Патрушев, секретар на съветския Съвет за сигурност.
" На територията на страните от НАТО интензивно се образоват украински военни. Около 50 страни, които са част от така наречен коалиция Рамщайн, вземат участие във въоръжения спор на страната на режима в Киев ", сподели той на среща на секретарите на Съвета за сигурност на Шанхайска организация за съдействие (ШОС) в Ню Делхи.
Според Патрушев е „ извънредно значимо за страните-членки на ШОС да работят за опазване на обичаите и традициите на страните, отстояване на общочовешките полезности, недопускане на интервенция във вътрешните работи на суверенни страни “ и противопоставяне на глобите. " Страните-членки на ШОС са осведомени от първа ръка със характерните прояви на сходни деструктивни дейности. Един от най-ярките образци за желанието на американците и техните спътници за международна надмощие е рецесията, която те предизвикаха в Украйна ", добави той. Групата за контактна защита на Украйна („ формат Рамщайн " ) включва повече от 50 участници - всички страни от НАТО, множеството страни от Европейски Съюз, както и съдружници на западните страни в Африка и Азия. Неофициалното име на групата е обвързвано с мястото на срещата от нейните членове - базата на Военновъздушни сили на Съединени американски щати " Рамщайн " в Германия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР